Adgang til festivalpladsen:

For at få adgang til festivalpladsen skal I vise jeres billet ved indgangen. I vil modtage et armbånd, der giver jer lov til at bevæge jer rundt på pladsen. Armbåndet angiver også, om I er over eller under 18 år, hvilket letter betjeningen i baren. Husk, at der kan blive bedt om ID-identifikation ved indgangen eller i baren.
 

Udgangs-/indgangsarmbånd og garderobe:

Hvis I har brug for at forlade pladsen midlertidigt, kan I købe udgangs-/indgangsarmbånd i informationen til en pris på 50kr. Der vil også være en garderobe, hvor I kan aflevere jakker og tasker mod et gebyr på 30 kr.
 

Betaling og kontantløs betaling:

Alle betalinger på festivalpladsen foregår elektronisk uden brug af kontanter. I kan benytte gængse betalingskort til betaling. Derudover kan I anskaffe jer et “Kontantkort”, som kan oplades i informationen ved brug af MobilePay eller kontanter. Bemærk, at betalingen for spisestederne på pladsen administreres separat, og “Kontantkort” kan ikke anvendes her.
 

Toiletforhold:

Toiletter, urinaler og handicaptoilet er til rådighed.
 

Medbring ikke følgende på festivalpladsen:

  • Mad- og drikkevarer
  • Paraplyer
  • Pavilloner og telte
  • Våben
  • Stoffer

Parkering:

Hvis I ankommer i privat køretøj, er der anvist parkeringsområder tæt på festpladsen, som er markeret med P-skilte. Bemærk venligst, at visse genstande som campingvogne, pavilloner, telte, hestetrailere, trailere og lignende ikke er tilladt på parkeringsområdet og vil blive fjernet uden varsel på ejerens ansvar.
 

Offentlig transport:

Vi henviser til Arriva, der håndterer tog- og busforbindelser til festivalen.
 
Del denne information med jeres venner, så alle er opdaterede!
 
Vi ser frem til at give jer en mindeværdig musikoplevelse på Blåvandshuk Musikfestival!