Faustix skal lukke og slukke festen

 


Blåvandshuk Musikfestival er både stolte og glade for at kunne præsentere det fjerde, og næstsidste navn på plakaten, når den succesfulde DJ, Faustix lørdag d. 10 juni kommer forbi festivalen.

De sidste par år, er tingende gået rigtig stærkt for Faustix. Han har månedligt mere en 1.5 mio afspilninger på streaming tjenesten Spotify, og er kendt for et festfyrværki af et show, og optrædte bl.a. på Smuk Fest i Skanderborg sidste sommer.

Faustix er en dansk DJ og producer som i over 10 år har gjort sig bemærket på den danske musikscene. Han har lavet musik med flere internationale artister blandt andet med stjerne produceren Diplo, Major Lazer, Chris Brown, David Guetta og mange flere. I Danmark har Faustix vundet et hav af priser ved landets awardshows og har de seneste år også gjort sig bemærket med imponerende liveshows bl.a hos Tinderbox Festival, SmukFest og Tivoli i København.

Faustix har også ude for musik scenen deltaget i flere TV programmer. Blandt andet har hans TV program “The Olsens” med hans familie hele 4 sæsoner liggende på Discovery+. Faustix deltog i 2020 i Vild Med Dans der bestemt gav Hr. og Fru.Danmark et nyt syn på den sympatiske DJ.

I 2022 tog Faustix hans liveshow til nye højder, og vil også udgav masser af ny musik.

Er du klar til at lukke festen af med et brag med Faustix? Køb billetten nu!